It’s over soon.

Det är bara några dagar kvar nu tills två utav de här ämnena i skolan är färdiga och som sedan kan dra åt helvete när jag har fått godkänt i dem. Jag har inte skrivit en enda jävla rad på något utav mina filmmanus på 5 månader som jag vill göra och det är pågrund av att skolan och jobbet har tagit all min tid.

Men nu när de här ämnena blir klara nästa vecka, då är det dags att börja skriva på två kortfilmer. En kommer handla om vanlig florist som blir en mördare, pågrund av att någon inte kan ge fan i hans plantor. Den andra kommer jag döpa till “You will be my last fatality“, “Du kommer bli mitt sista offer” Den kommer utspela sig på ett bårhus.

Jag är ganska taggad för att göra de här projekten då suget att skapa hinder och en story för alla karaktärer, samt gå igenom allt trubbel med hur de ska agera vid vissa tillfället är något som jag tycker är roligt att syssla med. Tanken är att göra filmerna max 20 minuter vardera. Min tanke att producera själv också. Skulle vara kul att försöka hitta en regissör som skulle vilja göra de här projekten tillsammans med mig. Får se vem det blir.

Advertisements